Med en äggkokare i köket kan du koka dina ägg till perfektion – nu till påsk eller på vilken vardagsmorgon som helst.
Av Andreas Bergsman
M3
Att koka ägg i en äggkokare är riktigt lätt. Det är bara att placera äggen i kokaren och ställa in önskat resultat. Här listar vi sex intressanta alternativ som kan rädda ditt påskfirande eller allmänt förbättra din frukost:
Severin EK 3168
Med EK 3168 kan du enkelt tillaga upp till sex ägg samtidigt. Med det medföljande tillbehöret kan du även pochera två ägg alternativt ångkoka grönsaker. Den elektroniska tillagningstidskontrollen gör det enkelt att ställa in önskad hårdhetsgrad.
Elektronisk äggkokare i rostrfritt stål med plats för sju ägg och med möjlighet att välja hårdhetsgrad (löskokt, medium eller hårdkokt). Inkluderar tillbehör för att pochera ägg.
Den här äggkokaren är smart och minimalistiskt designad med inbyggd måttbägare, ägg-pickare och förvaringsfack för sex ägg. En röst eller signal varslar om när äggen är färdiga. Du kan ställa in så att du får äggen precis som du eller andra i familjen vill ha dem.
Krups äggkokare kokar upp till sju ägg åt gången. Pricka äggen, sätt de i kokaren och häll i vatten. Mängden vatten är avgörande för om du vill ha ägget mjuk- eller hårdkokt. Slå på strömbrytaren och vänta på signalen som indikerar att äggen är färdigkokta. Mätglas med integrerad hålstickare medföljer.
Äggkokare som kokar upp till sex ägg per gång på bara ett par minuter. Timern anpassar koktiden för lös-, mellan- och hårdkokta ägg. Addera endast den mängd vatten som önskas, slå på äggkokaren och vänta på dina perfekt tillagade ägg. En ljudsignal indikerar när äggen är färdiga. Bägare med äggpickare för uppmätning av vatten medföljer.
Rommelsbacher Äggkokare har ett läckert rödmetallic hölje av rostfritt stål. Tillagar upp till sju ägg och erbjuder givetvis möjligheten att justera hårdhetsgraden.